23 ago. 2012

Treballadors d'un CAP de Barcelona, afectats per la síndrome de sensibilitat química múltiple

SANITAT

Treballadors d'un CAP de Barcelona, afectats per la síndrome de sensibilitat química múltiple

La causa són les fumigacions del centre de treball on treballaven abans
Treballadors d'un CAP, afectats per sensibilitat química Els treballadors del CAP Ramon Turró afectats havien treballat anteriorment al CAP Lope de Vega, ara tancat J. PIZARRO
Almenys quatre treballadors del Centre d'Atenció Primària Ramon Turró, al barri del Poblenou de Barcelona, han estat diagnosticats amb la síndrome de sensibilitat química múltiple (SQM) i set més presenten patologies al·lèrgiques o irritació a la pell, als ulls i a les mucoses. Així consta en un informe d'Inspecció de Treball. En la majoria de casos, els treballadors havien treballat anteriorment al CAP Lope de Vega, tancat d'ençà que l'any 2002 el seu personal i les seves funcions es van traslladar al CAP Ramon Turró.
Els treballadors afectats, una desena, s'han organitzat per denunciar la seva situació i al setembre una de les treballadores presentarà una demanda contra l'ICS.
Llegiu-ho a l'Ara Premium

Castellano
 Al menos cuatro trabajadores del Centro de Atención Primaria Ramon Turró, en el barrio del Poblenou de Barcelona, han sido diagnosticados con el síndrome de sensibilidad química múltiple (SQM) y siete más presentan patologías alérgicas o irritación en la piel, los ojos y las mucosas. Así consta en un informe de Inspección de Trabajo. En la mayoría de casos, los trabajadores habían trabajado anteriormente en el CAP Lope de Vega, cerrado desde que en el año 2002 su personal y sus funciones se trasladaron al CAP Ramon Turró.

Los trabajadores afectados, una decena, se han organizado para denunciar su situación y en septiembre una de las trabajadoras presentará una demanda contra el ICS.

 

No hay comentarios: